Proefkapsel en proef make-up

woensdag 5 juli had ik een heerlijke bruidsdag samen met mama. Om 11 uur zat ik bij Ann om een proefkapsel te laten doen, om 14.00 stond ik bij Ann&John binnen om (eindelijk) mijn jurk weer aan te trekken en mijn jurk op maat te laten maken en ’s avonds kwam Renske van Oriflame om een proef make-up te doen. 

Het was een super leuke relaxte dag en ik dacht dat het leuk was om jullie via wat foto’s mee te laten genieten. Eerst maar even een soort van before foto om te zien hoe ik er ’s ochtends uit zag.IMG_20170705_102309_1499328719664

Ik had mijn sieraden al aan die ik op de dag zelf ook ga dragen namelijk: oorbellen die van mijn oma zijn geweest en een parelketting die ik van Rick voor mijn verjaardag gekregen heb. Klassiek, simpel en stijlvol.

Ik heb bij Ann ongeveer 45 minuten in de stoel gezeten om mijn haar te laten doen, ik had wat voorbeelden bij me om te laten zien wat ik graag wilde. Mooi opgestoken maar niet te strak. Het moet nog een beetje gefinetuned worden maar dit is wat het ongeveer gaat worden. Ik wilde mijn haren graag laten zitten omdat ’s avonds mijn make-up gedaan werd dus Rick heeft dit al gezien. Gelukkig blijft de grootste verrassing hoe ik er 30 september helemaal uit ga zien, dus ik vond het geen probleem dat hij mijn haar en make-up gezien (en goedgekeurd) heeft.

Daarna zijn mama en ik naar Eindhoven gereden en hebben we eerst lekker geluncht voor we doorgingen naar Ann&John. Ik heb mega veel foto’s van mijn tweede pas en ik was weer mega gelukkig na het aantrekken van mijn jurk.
Het sporten heeft overigens zijn vruchten afgeworpen (hoera!) want waar mijn jurk op bepaalde punten nog een beetje strak zat in november moet hij nu een paar centimeter worden ingenomen! Ondertussen heb ik de hele dag lekker mijn schoenen in kunnen lopen, ze zaten gelukkig nog steeds goed toen ik ze ’s avonds uit deed.

20170705_131123_149932871865520170705_135200_1499328719815

En toen was het om 8 uur tijd voor mijn proef make-up. Mijn nichtjes (en bruidsmeisjes) zijn komen kijken om een mening te geven en daar ben ik heel blij mee, ik vond het namelijk heel moeilijk om te beslissen of ik het mooi genoeg vond en of dit precies is wat ik wil. Waar ik over al het andere zo’n duidelijk uitgesproken mening over heb, wist ik hier nog niet precies hoe ik eruit wil komen zien. En dat is lastig… Op deze foto vind ik het super mooi, maar het gekke is dat ik mijzelf er anders uit vond zien in de spiegel.

20170705_214155_1499328718268

Gelukkig heb ik nog even om te bedenken wat ik precies wil dus dat gaat vast helemaal goed komen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en dat het niet te veel Mara op je beeldscherm is, haha. Mochten jullie nog ideeën hebben waar ik over kan bloggen laat het me alsjeblieft weten! Voor nu een heel fijn weekend en tot volgende week.

 

7 gedachten over “Proefkapsel en proef make-up

  1. Wat heerlijk Mara. Je zult er vastbgeweldig uit zien. (As always). En het is leuk om te lezen hoe jouw voorbereidingen gaan lopen. Niek en ik hebben zijn pak opgehaald compleet met koffie en. Chocoladebol🙄Erna. Dus ook wij hebben gelukkig een geweldige voorbereiding op een huwelijk. Geniet ervan liefje.

    Geliked door 1 persoon

  2. Heerlijk 💕 Om weer te lezen.
    Klein rolletje voor mij😘
    En zeer trots dat ik jou haren heb mogen oefen!!! Je bent een prachtige bruid in wording!!
    Geniet lekker verder van de voorpret dikke kussen 💋💋💋

    Geliked door 1 persoon

  3. Mara jij ziet er altijd geweldig uit …. maar weet zeker dat je de mooiste bruid wordt! Zet maar lekker veel foto’s op het web….. dan genieten wij lekker mee 💋

    Geliked door 1 persoon

  4. Wauw! Wauw! Wauw! Vast en zeker een stralende bruid. Je haar is erg mooi. Ook fijn zo alles omhoog, geen last van warmte enzo. Make-up is mooi naturel!

    Like

Plaats een reactie