Plannen… hoe staan we ervoor?

 

Het lijkt me leuk om eens in de zoveel tijd een blog online te knallen over het plannen van de bruiloft. Zo blijven jullie een beetje op de hoogte van de ontwikkelingen. De vorige keer hebben we al wat belangrijke keuzes vastgelegd. Vandaag de tweede planblog. Hoe staan we ervoor?

Ondertussen mag ik zeggen dat onze bruiloft DIT JAAR al is, en dat klinkt natuurlijk veel dichterbij dan dat het eigenlijk is. Eind september dat duurt nog best wel lang. Gelukkig hebben we ondertussen een hoop dingen te doen, en stiekem gaan de maanden best snel voorbij.

Afgelopen maandag hebben we onze fotograaf gekozen, dat geeft rust. (yes!) We hebben iemand gevonden die betaalbaar is én waarvan we de stijl heel mooi vinden. Na avonden zoeken op internet dacht ik echt even dat het niet zou gaan lukken, iedereen met de stijl die we mooi vonden was boven de €1000 voor een uurtje of 7 fotografie. Maar gelukkig is het ons dus wel gelukt. Via Diede hebben we haar gevonden, ze heet Eva Dekkers en is naast fotograaf ook grafisch vormgever. Dus als dat geen mooie foto’s gaan worden weet ik het ook niet meer. Ze is nog even bezig met een nieuwe website. Zodra die online is krijgen jullie een link zodat je vast even kan spieken wat voor stijl we mooi vinden. Fotograaf, check!

Alweer een tijdje terug, in de kerstvakantie is er ook een DJ op kennismakingsgesprek geweest. Deze DJ was aardig, gezellig en professioneel. Bovendien ook weer binnen budget dus: DJ, check! Nu rest ons alleen nog de moeilijke taak om +/- 20 nummers te kiezen die we sowieso gedraaid willen hebben tijdens ons feest. Daar denken we nog even over na. Gelukkig hebben we daar ook nog ruim de tijd voor.

Ik ben ook al redelijk los gegaan met het kopen van decoratie voor de feestlocatie en voor bij papa en mama. We gaan voor een romantische, vintage stijl met details van hout, jute, kraft en kant. Hieronder vast wat voorbeeldjes van decoratie die ik ook graag wil. Er zijn echt te veel leuke websites voor het kopen van decoratie, dus elke keer als ik weer aan het surfen ben moet ik me echt inhouden om niet mijn digitale winkelmandje te vullen.

Een aantal websites waar ik mijn decoratie vandaan heb: Weddingdeco, whatawonderfulwedding en trouwoutlet. Dan heb je natuurlijk nog aliexpress, etsy, xenos en de action. Allemaal hartelijk bedankt voor het accepteren van mijn salaris, haha.

 

Ondertussen heeft Rick ook voor de tweede keer contact gehad met de gemeente Oisterwijk om een voorkeur voor een ambtenaar door te geven. Nu maakt het ons eigenlijk niet zo heel veel uit wie ons trouwt, want wij hebben Jonne (mijn nichtje/vriendin) gevraagd of ze een kort praatje wil houden over ons voor we elkaar het jawoord geven. Ik vind het veel leuker en specialer als iemand die ons beide goed kent iets over ons verteld dan iemand van de gemeente die ons een keer een half uurtje gesproken heeft.

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen heb ik ook twee toppers kunnen vinden die mijn haar en make-up gaan doen. En ik heb (online) schoenen gekocht voor onder mijn trouwjurk. Dit zijn overigens geen officiële trouwschoenen, die vond ik allemaal niet bij mij passen, of hadden een te hoge hak. Ik wil er wel heel de dag comfortabel op kunnen lopen en dansen. Dus alles is wat mijn uiterlijk betreft geregeld, lekker gevoel.

Nu zijn er nog een aantal belangrijke dingen die ons de komende maanden te doen staan; we moeten op pad voor taart, bloemen, ringen, uitnodigingen, de trouwauto en Rick moet op zoek naar een pak. Dus,ik houd jullie op de hoogte! Dit is niet de laatste planblog.
Leuk weetje om mee af te sluiten vandaag: we hebben voor dit alles nog 225 dagen de tijd. dan is het 30 september en is onze grote dag! Moet lukken denk ik ;). Tot volgende week en voor nu, fijn weekend!

 

 

4 reacties op ‘Plannen… hoe staan we ervoor?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s